אנשי מפתח הנהלהיוחנן אהרונסוןיו"ריוחנן אהרונסון, יו"ר המאפייה ויו"ר איגוד אופי הלחם. יוחנן פעיל בתחום הלחם עוד מצעירותו כאשר גר בקיבוץ גדות וניהל מטעם הקיבוץ את מאפיית הקיבוצים המרחבית בקרית שמונה. באמצע שנות ה – 80, כאשר הקיבוץ החליט למכור את המאפייה המשיך יוחנן לנהלה ואף הפך לאחד מבעליה. כאשר יוחנן ראה את המצב הקשה של הלחם בארץ, הבין שעל מנת שמאפיות יוכלו להתקיים בארץ עליהן להתאגד והקים את איגוד אופי הלחם. חלק מפעולותיו כללו המצאת נוסחת הסובסידיה של הלחם והמצאת פתרונות רבים לשיפור ושכלול עשיית הלחם בארץ. משנת 97' ועד היום משמש כיו"ר חבר המנהלים של מאפיית דגנית עין בר וכיו"ר איגוד אופי הלחם בארץ. מנחם אוברקוביץ'מנכ"למנה אוברקוביץ, יליד פתח תקווה, גדל במשפחה של אופים, לסבו הייתה מאפייה בפולין, אביו הלך בעקבותיו והיה שותף במאפיה קואופרטיבית בפתח תקווה. מנה גדל בתוך הבצק והלחם, עוד בתור ילד נהג לעזור לאביו בחלוקת הלחם, ועד היום זה המאכל האהוב עליו, אפילו כקינוח. לאחר שירותו הצבאי מנה התחתן עם בת קיבוץ עינת והחל לעבוד במאפייה. לאורך השנים מילא מנה תפקידים מרכזיים רבים בקיבוץ כגון מרכז משק, גזבר ומנהל מפעל "מעדני בר". מאז איחוד מאפית עין בר עם מאפיית דגנית בשנת 97', מנהל את המאפייה עם אהבה רבה ללחם ולארץ ישראל. ורד אהרונסון הבה מנצוררכזת משאבי אנושחברת הנהלה, בעלת תפקידים רבים במאפייה בניהם ניהול משא"ב, ניהול משרד שיווק, רל"שית, אחראית השמה ופיתוח מחשוב ואחראית מניעה וטיפול בהטרדות מיניות מחלקת שיווק ומכירותדויד מרעליסמנכ"ל שיווק ומכירות ארצי. .B.A בכלכלה ומנהל עסקים מאוניברסיטת בן-גוריון רונן לוימנהל תפעול ולוגיסטיקהניר דעבולמנהל מחסן הפצה משה ברוור מנהל מכירות מרחב צפון אחראי על שיווק והפצה במרחב צפון. זוהר שריקימנהל מכירות מרחב דרום B.A במנהל עסקים עם התמחות בשיווק. אחראי על שיווק והפצה במרחב דרום קובי כהןמנהל מכירות מרחב דרוםאחראי על שיווק והפצה במרחב דרום ישראל סלינץ מנהל מכירות מרחב שרון אחראי על שיווק והפצה במרחב שרון אבי נחמיאסמנהל מכירות מרחב ירושלים והשפלה אחראי על שיווק והפצה במרחב ירושלים, מרכז והשפלה טכנולוגיה ואבטחת איכות אדוארד פסחוב ז"ל מהנדס מזוןלמד בסנט-פטרבורג ועבד ברוסיה 7 שנים. לאחר שעלה לארץ החל לעבוד במאפייה, משנת 2000. עסק בפיתוח מוצרים, אבטחת איכות ושיפור מתמיד של המוצרים הקיימים. אדווארד היקר שלנו נפטר בטרם עת בינואר 2021. נזכור אותו תמיד אירנה ויינר- זלסקימהנדסת מזוןעוסקת בפיתוח מוצרים חדשים ושיפור מתמיד של המוצרים הקיימים. כאמלה מנסורמנהלת איכות מהנדסת כימיה עם התמחות בביוטכנולוגיה. בוגרת אוניברסיטת אריאל. עוסקת באבטחה וניהול האיכות. תזונה ודיאטהשרון דבוש-חלילייועצת תזונהדיאטנית קלינית בעל תואר B.SC ורישיון של משרד הבריאות משנת 1994. מנהלת את תחום הבריאות במאפייה הכולל פיתוח מוצרים חדשים תוך שימת דגש בריאותי, בחינת מוצרים קיימים וקיום מערך הסברה בנושאים הקשורים לערך התזונתי של מוצרי המאפייה. שירות לקוחות ומרכז הזמנות המחלקה עוסקת בפניות הציבור, הזמנות ושירות לקוחות מול הלקוחות הקמעונאים.אתי רצאבישרות לקוחות איציק דגןמנהל מרכז הזמנות אילנה שאלתיאלרכזת הזמנות ריטה ברגרכזת הזמנות מחלקת גבייה אלון ישראלוביץמנהל מחלקת גבייה חשבונות ומערכות מידעעמליה גולןמנהלת חשבונות ראשיתחברת קיבוץ עינת, עובדת במפעל משנת 1970. מרטין קלייןמנהל מערכות המחשובמהנדס כימיה ואחראי על כל מערך המחשוב והטכנולוגיה במאפייה. מחלקת אחזקהעמוס דוידמנהל אחזקהבטחון בני בייל קצין בטחון