הערכים שלנו
מומחיות בלחם:
מאפיית דגנית עין בר עוסקת מעל 60 שנה באפיית לחם. עם השנים הקפדנו על שיפור ושכלול תהליך הכנת הלחם תוך שימת דגש על הכנת לחם ברמה הגבוהה והמקצועית ביותר.
איכות בלחם:
במאפייה אופים לחם איכותי באהבה רבה ותוך תשומת לב רבה לפרטים הקטנים. אהבתנו ללחם מתבטאת בייצור מגוון מוצרי לחם טעימים ואיכותיים המתאימים לכל בית, תוך שימת דגש גבוה על איכות וניקיון העבודה.
בריאות בלחם:
המאפייה רואה בלחם מוצר בסיסי המצוי בכל בית. לכן אנחנו שמים דגש על ייצור מוצרים בריאים, תוך שיפור מתמיד בערכים התזונתיים. בייחוד הפחתת כמויות נתרן והעלאת כמות הסיבים התזונתיים. הרחבנו את מספר מוצרים הנושאים את תו "אפשריבריא" של משרד הבריאות ועומדים בהמלצות לתזונה ים תיכונית בריאה יותר. תכולת הנתרן בכלל מוצרי המאפייה הופחתה בתהליך מבוקר ואיטי אל מתחת ל-400 מ"ג נתרן ל-100 גרם מוצר, בהתאם למתווה של משרד הבריאות.
המאפייה מבינה את חשיבות ייצור מוצר בריא ולכן מעסיקה דיאטנית קלינית. הדיאטנית שותפה בצוות רב מקצועי העוסק בתהליכי שיפור מוצרים קיימים ופיתוח מוצרים חדשים.
ההשפעה הטובה של פחמימות על חיידקי המעי שלנו
לחם לכל:
המאפייה רואה בלחם מוצר בסיסי המתאים לכל, וכן מוצר גורמה. לכן קיימים במאפייה הן מוצרים במחיר שווה לכל נפש והן מוצרי גורמה לאניני הטעם. בנוסף קיימת סידרה מיוחדת במאפייה המותאמת לחולי סוכרת הנושאת את תו האגודה הישראלי לסוכרת, סמל אי"ל.
על אינדקס גליקמי של מזונות והקשר לסכרת
דיאטה ללא גלוטן להורדה במשקל מפחית צריכת דגנים מלאים ואינו בהכרח מועיל לבריאות