פרופיל חברה
מאפיית דגנית עין בר הינה המאפייה השלישית בגודלה בארץ.
המאפייה מספקת עבודה לכ–400 עובדים מהסביבה ביניהם עולים חדשים.
בארץ, הינה אחת מבין החברות אשר ממשיכות ומייצרות מוצרים כחול – לבן!
המאפייה משתרעת על שטח של 15,000 מטר וגובהה כ- 15 מטרים, והינה אחת משלושת אתרי הייצור הגדולים בארץ.
בעלת קווי הייצור מהמתקדמים בארץ ובעלת קו יצור ייחודי עם הספיקה הגבוהה במזרח התיכון, קו ייצור זה מייצר לבדו כ–6000 יחידות לחם בשעה.
כל יום אופים במאפייה כ–100 טון מוצרי מאפה. 12,000 יחידות לחם בשעה, 120,000 כיכרות לחם נאפים ביממה אחת.
24 שעות ביממה פועל תנור עצום שאורכו 44 מטרים, אופה את כל מגוון הלחם והלחמניות.
המאפייה מספקת מוצרי לחם איכותיים לרוב חלקי הארץ באמצעות 80 קווי חלוקה מזיכרון יעקב ועד אילת.
מאפיית דגנית עין בר מייצרת מגוון רחב של מוצרים: לחם אחיד, לחמניות, פיתות תנעמי, לחמים מלאים, לחמים קלים ומוצרי קונדיטוריה. את הפירוט המלא ומידע על כל מוצר ניתן למצוא בדף קטלוג המוצרים שלנו.
למאפייה קיימים מספר אתרי ייצור, העיקרי והגדול מכולם נמצא בקיבוץ עינת בו מיוצרים כל סוגי הלחם והלחמניות. קיימים בפתח תקווה שני אתרים נוספים, באחד מיוצרות פיתות תנעמי ובשני מיוצרים מוצרי הקונדיטוריה.
כשרויות:
למאפייה יש מגוון רחב של כשרויות – בד"צ העדה החרדית בירושלים, שארית ישראל וכשרות המועצה האזורית דרום השרון.
תקני איכות:
המאפייה הינה בעלת תקני איכות: תקן ISO 9001 לניהול איכות ותקן HACCP לבטיחות מזון, ומתחייבת למוצרים איכותיים וברמה גבוהה.
לקוחות:
למאפייה קיימים לקוחות רבים ביניהם:
- חנויות פרטיות
- רשתות שיווק – סופרמרקטים
- בתי מלון ואולמות אירועים
- חברות קייטרינג
- מסעדות ובתי קפה
- מוסדות ציבוריים – בתי חולים, משרד הביטחון