לחם חיטה מלא ירוק
ללא חומרים משמרים

לחם חיטה מלא ללא חומרים משמרים בתוספת גרעיני חמניות ופשתן
הלחם הירוק שלנו מביא איתו ניחוח של געגוע ,טעם של פעם ובשורה. בזכות תהליך הכנה ייחודי הלחם אינו מכיל תוספת של חומרים משמרים וחומרים מתחלבים. מהניסיון שלנו – אהוב גם על ילדים ! מקור השומן בלחם הוא מהגרעינים המוספים בלבד. הלחם נאפה על בסיס 100% קמח חיטה מלא הנטחן מהגרעין בשלמותו בתוספת גרעיני פשתן וחמניות. לחם חיטה מלא ירוק מאושר על ידי האגודה הישראלית לסוכרת ונושא תו א.י.ל. בנוסף, הלחם עומד בהמלצות משרד הבריאות לתזונה בריאה יותר ונושא תו אפשריבריא.
רכיבים: קמח חיטה מלא (100% מהקמח, 60% מהלחם) (מכיל גלוטן), מים, גלוטן חיטה, חומץ טבעי, שמרים, לתת שעורה (מכיל גלוטן), גרעיני פשתן (1.3%), מלח שולחן, שיבולת שועל (מכיל גלוטן), גרעיני חמניות (0.3%), קמח סויה, אנזימים לאפייה.
מידע על רכיבים אלרגנים: מכיל חיטה (גלוטן), שעורה (גלוטן), שיבולת שועל (גלוטן) , סויה. עלול להכיל שומשום, שיפון (גלוטן).
סימון תזונתי | ב-100 גרם |
בפרוסה (כ-30 גרם) |
---|---|---|
אנרגיה (קלוריות) | 223 | 67 |
סך השומנים (גרם): | 1.8 | 0.5 |
נתרן (מ"ג) | 382 | 115 |
סך פחמימות (גרם) | 35.9 | 10.8 |
מתוכן: | ||
סוכרים (גרם) | 2.7 | 0.8 |
כפיות סוכר | 0.75 | 0.2 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 6.4 | 1.9 |
חלבונים (גרם) | 12.6 | 3.8 |
משקל: 750 גרם
ברקוד: 3268429

חיטה מלאה
מקור טוב לסיבים תזונתיים, בעיקר מסוג בלתי מסיסים. בנוסף מכילה נוגדי חמצון חזקים (כגון לוטאין וחומצות פנוליות ), ויטמינים מקבוצה B, ויטמין E , ברזל, מגנזיום, זרחן ואשלגן . חיטה מלאה מכילה רכיבים פעילים ייחודיים וחשובים כגון: כולין ובטאין.
שיבולת שועל
עשירה בסיבים מסיסים מסוג β גלוקן. שיבולת שועל עשירה יותר בחלבון ושומן בלתי רווי בהשוואה לשאר הדגנים המלאים.מכילה מעל 20 סוגים של פוליפנולים ייחודיים הנקראים אבנאטרמידים והינם בעלי פעילות נוגדת חימצון, נוגדת דלקת ונוגדת גירוד.
שעורה
הדגן העשיר ביותר בסיבים תזונתיים בהשוואה לשאר הדגנים, מכילה כ 17% אחוז סיבים תזונתיים. הסיבים מצויים בכל חלקי הגרעין ולא רק בקליפות. השעורה עשירה במיוחד בסיבים מסיסים.מוצרים נוספים - סדרת הקמחים המלאים



שגם ילדים אוהבים