לחם קל מחיטה מלאה
בתוספת דגנים , מועשר בסיבים תזונתיים
לחם קל מחיטה מלאה בתוספת דגנים מכיל את כל טוב הארץ לאורח חיים מאוזן ונכון יותר. מלא בטעם ובארומה ומשביע במיוחד. הלחם נאפה מקמח חיטה מלא שנטחן מהגרעין בשלמותו ובנוסף הלחם מועשר בסיבים תזונתיים. לחם קל מחיטה מלאה אינו מכיל תוספת סוכר, מקור הסוכרים טבעי מהקמח והדגנים. הלחם מאושר על ידי האגודה הישראלי לסוכרת ונושא תו א.י.ל. פרוסה אחת מהלחם שוקלת בממוצע 30 גרם ומכילה כ -6.5 גרם פחמימות זמינות. בכל פרוסה כ-59 קלוריות וכ- 4.8 גרם סיבים תזונתיים.
לחם מופחת קלוריות בהשוואה ללחם מלא פלוס שיפון של מאפיית דגנית עין בר
רכיבים: מים, קמח חיטה מלא (נטחן מגרעין החיטה בשלמותו) (מכיל גלוטן), (100% מהקמח, 38.3% מהלחם) , סיבים תזונתיים, גלוטן חיטה, גרעיני פשתן, שמרים, דגנים (3.5%: שיבולת שועל (גלוטן), לתת שעורה (גלוטן)), גרעיני חמניות, מלח, דקסטרוזה, חומרים משמרים (קלציום פרופיונט, פוטסיום סורבט), מתחלב (E481), קמח סויה, חומר מווסת חומציות (חומצה ציטרית), חומרים לטיפול בקמח ( חומצה אסקורבית , קלציום קרבונט טבעי), אנזימים לאפייה.
מידע על רכיבים אלרגנים: מכיל גלוטן (ממקור חיטה, שעורה, שיבולת שועל), סויה. עלול להכיל שומשום, גלוטן (ממקור שיפון, כוסמין).
סימון תזונתי | ב-100 גרם |
בפרוסה (כ-30 גרם) |
אנרגיה (קלוריות) | 198 | 59 |
סך שומנים (גרם) | 3.1 | 0.9 |
מתוכם: | ||
חומצות שומן רוויות (גרם) | 1.3 | 0.4 |
חומצות שומן טראנס (גרם) | פחות מ-0.5 | |
כולסטרול (מ"ג) | 0 | |
נתרן (מ"ג) | 390 | 117 |
סך פחמימות (גרם) | 21.6 | 6.5 |
מתוכן: | ||
סוכרים (גרם)* | 0.9 | 0.27 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 16 | 4.8 |
חלבונים (גרם) | 12.9 | 3.9 |
*הסוכרים בלחם מקורם בקמחים ובדגנים
משקל: 750 גרם
ברקוד: 574172
התמונות להמחשה בלבד
חיטה מלאה
מקור טוב לסיבים תזונתיים, בעיקר מסוג בלתי מסיסים. בנוסף מכילה נוגדי חמצון חזקים (כגון לוטאין וחומצות פנוליות ), ויטמינים מקבוצה B, ויטמין E , ברזל, מגנזיום, זרחן ואשלגן . חיטה מלאה מכילה רכיבים פעילים ייחודיים וחשובים כגון: כולין ובטאין.שיבולת שועל
עשירה בסיבים מסיסים מסוג β גלוקן. שיבולת שועל עשירה יותר בחלבון ושומן בלתי רווי בהשוואה לשאר הדגנים המלאים.מכילה מעל 20 סוגים של פוליפנולים ייחודיים הנקראים אבנאטרמידים והינם בעלי פעילות נוגדת חימצון, נוגדת דלקת ונוגדת גירוד.שעורה
הדגן העשיר ביותר בסיבים תזונתיים בהשוואה לשאר הדגנים, מכילה כ 17% אחוז סיבים תזונתיים. הסיבים מצויים בכל חלקי הגרעין ולא רק בקליפות. השעורה עשירה במיוחד בסיבים מסיסים.מוצרים נוספים שעשויים לעניין אותך
לחם חיטה מלא ירוק
ללא חומרים משמרים
ללא חומרים משמרים
לחם מחמצת מיוחד מקמח מלא בתוספת מיקס גרעינים
לחם שיפון קל