מפת האתר
עמודים:
- איזה לחם מחמצת מתאים לך?
- לוח דרושים
- אודותינו
- איזה לחם מתאים לך?
- דף הבית
- הצהרת הנגישות
- לחמים
- מידע מקצועי
- מושגים בסיסים מעולם הלחם
- מפת האתר
- עמוד לא נמצא
- צור קשר
- קבצים להורדה
- קטלוג מוצרים
קטגוריות
- לחמי מחמצת Bread House (3)
- סדרת הקמחים המלאים (13)
- הטיפ של דגנית (6)
- הסדרה הקלה (3)
- הסדרה הבסיסית (6)
- הקונדיטוריה (4)
- הלחמניות שלנו (5)
- חדשות מעולם הלחם (9)
- החלות שלנו (7)
- על אפיית לחם (10)
- פיתות תנעמי (4)
- על לחם ותזונה (15)
- כללי (4)
All Blog Posts:
- לחם 100% כוסמין מלא אקטיב
- דבר הדיאטנית
- לחם 100% כוסמין מלא
- לחם מחמצת מיוחד מקמח מלא בתוספת מיקס גרעינים
- לחם מחמצת מיוחד בתוספת גרעינים ושיבולת שועל
- לחם מחמצת מיוחד שאור
- לחם מהמאפייה ושחרור האישה
- לחם מחמצת מיוחד מקמח מלא בתוספת מיקס גרעינים
- חותם מלך או חותם לחם- איך סימנו לחם בעת העתיקה ?!
- הכל בפיתה: הכיס שקובע, טיפים לאפיית פיתה מוצלחת ופתרון לכל מי שמתלבט בקשר לקלוריות בפיתה. יש גם מתכון!
- סודות מהמאפייה: טיפים לאפיית לחם מוצלחת גם בבית
-
לחם חיטה מלא ירוק
ללא חומרים משמרים - 10 פיתות בטעם ביתי
- לחם חיטה מלא
- לחם חיטה מלא + כוסמין
- גידול חיטה בארץ ישראל לפני 23,000 שנה
- פיצוח גנום החיטה הקדמונית
- המיוחדת של עינת – חלה מתוקה
- לחם שחור פרוס אחיד
- לחם חיטה מלא + שיפון
- חלה פרוסה רגילה
- לחם שיפון קל
- קמח מלא, אופן ייצורו וערכיו התזונתיים
- לחם קל מחיטה מלאה
- דגנים מלאים לחיים בריאים וארוכים יותר
- איך מחשבים ערך קלורי לפרוסה
- איך לקרוא תווית מזון
- לטחון או לא לטחון – זאת השאלה….
- oven spring – הסוד לאפיית לחם ולחמניות ללא פיצוצים
- 10 לחמניות מחיטה מלאה
- חלה רגילה
- מדריך סנדוויצים
- אפייה עם קמח כוסמין
- דיאטה ללא גלוטן במבוגרים ללא צליאק אינה מפחיתה סיכון להתקף לב
- 10 לחמניות
- 10 פיתות כוסמין
- שימוש באנזימים באפיית לחם
- במקרר או במקפיא ? איך כדאי לשמור על הלחם
- חיטה וסגולותיה
- חלה קלה פרוסה
- הפחתת נתרן בלחם
- איך אופים לחם
- ממה אופים לחם
- איך משפרים לחם
- הכנה מהירה של לחם במאפייה
- לא קל לייצר לחם קל
- ההיסטוריה של לחם
- גלוטן – טוב או רע?
- צומת פת – על ההיסטוריה של לחם
- משפרי אפייה טבעיים
- 8 לחמניות לוסי
- 6 לחמניות ביסים
- מגוון לחמניות בתפזורת
- לחם ומלח
- מתגעגעים ללחם ? גם המיקרוביום שלכם
- מהי בטן של חיטה
- גלגולה של חיטה
- רוגלך שוקולד
- עוגת בוקר רוגלך
- עוגת בוקר קינמון
- עוגת בוקר וניל
- 5 פיתות מקמח מלא
- 5 פיתות בטעם ביתי
- המיוחדת של עינת – חלה מתוקה
- חלה ציפורים
- חלת מגש
- חלה רגילה
- דגן, קמח, לחם – מדריך דגנים למתחילים
- אינדקס גליקמי
- סיבים זה טוב
- פירמידת המזון
Archives
- נובמבר 2024 (2)
- יולי 2024 (1)
- פברואר 2024 (3)
- יוני 2023 (1)
- מרץ 2023 (1)
- מרץ 2022 (1)
- ינואר 2022 (1)
- נובמבר 2021 (2)
- מאי 2021 (1)
- פברואר 2021 (1)
- יולי 2020 (1)
- אפריל 2019 (1)
- פברואר 2018 (1)
- מאי 2017 (1)
- פברואר 2017 (1)
- ינואר 2017 (3)
- דצמבר 2016 (2)
- ספטמבר 2016 (1)
- אוגוסט 2016 (2)
- יולי 2016 (2)
- מרץ 2016 (1)
- אוגוסט 2015 (12)
- יולי 2015 (33)